Έλενα Βάκα: Το ΚΑΡΑΤΕ είναι ένα άθλημα  που διδάσκει πολιτισμό

Στην έναρξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΚΑΡΑΤΕ Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Η κ. Βάκα στον σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ για την εξαιρετική διοργάνωση κι ευχαρίστησε τους δασκάλους για τη δημιουργική απασχόληση που προσφέρουν […]

3 Νοεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην έναρξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΚΑΡΑΤΕ Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η κ. Βάκα στον σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ για την εξαιρετική διοργάνωση κι ευχαρίστησε τους δασκάλους για τη δημιουργική απασχόληση που προσφέρουν στα παιδιά. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν πίστη και αφοσίωση στο ευ αγωνίζεσθαι. Το ΚΑΡΑΤΕ είναι ένα άθλημα το οποίο βρίσκεται μέσα στην καρδιά μας γιατί διδάσκει πολιτισμό. Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις, εδώ στη Χαλκίδα. Καλή επιτυχία σε όλους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024