Με το πούρο και τον freedo ανά χείρας

0

Ξεσαλώνουν μερικοί στα social media, παριστάνοντας τους παντογνώστες επί παντός επιστητού, χωρίς ν’ αντιλαμβάνονται πόσο γραφικοί γίνονται. Με το πούρο και τον freedo ανά χείρας, καθήμενος στην πολυθρόνα του Mocho, όταν δεν βρίσκεσαι πάνω από μια συναγρίδα ή αγκαλιά με την προβατίνα, δεν βαφτίζεσαι και πολιτικός. Άλλωστε πρέπει να έχεις την συναίσθηση της θέσης σου, αφού παρότι η διαδρομή σου διατρέχει όλο το πολιτικό φάσμα, τώρα είδες φως και μπήκες στην αγκαλιά της ΝΔ. Κι όμως όλη αυτή η πολυκύμαντη διαδρομή επιστεγάστηκε με 200 μόνο ψήφους, που σε άδειασαν. Γι’ αυτό και πρέπει να έχεις αυτογνωσία και με ταπεινότητα να πορεύεσαι, αλλιώς προσγειώνεσαι σαν κομήτης και διαλύεσαι. Μην «ξύνεσαι στου τσοπάνη την γκλίτσα», γιατί το ποιό πιθανό είναι να να γκεμοτσακιστείς.

Και κάτι ακόμα: Blending είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ειδικότερα όταν «μασκαρευουν» και κακής ποιότητας υλικά.Προσοχή κε blender τα Μασκαρέματα βγήκαν στην επιφάνεια του χαρμανιού.

Όσο για εμάς, κάποιοι τοτινοί ομοϊδεάτες σου, απειλούσαν να γκρεμίσουν τα τυπογραφεία μας την δεκαετία του δύσκολου ’80, γιατί ανήκαμε στο ίδιο κόμμα και τότε και τώρα, κρατώντας ψηλά αυτή την παράταξη, που σήμερα καρπώνονται κάποιοι άκαπνοι.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση