Badminton η Θήβα πρωτοπορεί με τις συμμετοχές της σε αγώνες

ΣΑΡΩΣΕ Ο Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ ΜΕ 9 ΧΡΥΣΑ , 2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒADMINTON ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα Aντιπτέρισης ( Badminton ) του Φ.Ε.Ο.Θήβας . Με 9 χρυσά μετάλλια ,2 ασημένια και 2 χάλκινα επέστρεψε η ομάδα του […]

6 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

ΣΑΡΩΣΕ Ο Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ

ΜΕ 9 ΧΡΥΣΑ ,

2 ΑΡΓΥΡΑ

ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒADMINTON

ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα Aντιπτέρισης ( Badminton ) του Φ.Ε.Ο.Θήβας .
Με 9 χρυσά μετάλλια ,2 ασημένια και 2 χάλκινα επέστρεψε η ομάδα του Φ.Ε.Ο.Θήβας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 από το Λαύριο όπου διεξήχθη το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ( Badminton ) στις κατηγορίες U-11, U-15 KAI U-19. Στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ( U-15 ) Χρυσό μετάλλιο στο απλό αγοριών ο αθλητής ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , Χρυσό μετάλλιο στο απλό κοριτσιών η ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ και Αργυρό η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χρυσά στο διπλό κοριτσιών οι ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ με την ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ Χρυσά στο διπλό μικτό ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με την ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ Χάλκινα στο διπλό μικτό ΔΑΟΥΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ με τον ΤΣΩΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Στην κατηγορία κάτω των 19 ετών ( U-19) Χρυσό μετάλλιο στο απλό αγοριών ο αθλητής ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και Ασημένιο ο ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Χρυσά στο διπλό αγοριών οι ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με τον ΓΚΙΟΚΑ ΓΙΩΡΓΟ.


Πολύ καλή παρουσίαση από τους ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ και ΤΣΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ έχασαν την είσοδό τους στα μετάλλια σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο 3ο game στο διπλό αγοριών . Επίσης καλή παρουσίαση είχαν οι ΤΣΩΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ /ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Φ.Ε.Ο.Θ και στους προπονητές τους ΜΠΟΥΛΙΟ ΑΡΗ και ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΜΠΗ .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024