Κέρδισε 750.000 ευρώ από το Ξυστό στο Καρπενήσι

Αν και η ημέρα της  Δευτέρας στο Καρπενήσι ήταν βροχερή και μουντή, ένα τηλεφώνημα από τον ΟΠΑΠ μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία. Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου, Νατάσσα Τρίκκα, όταν ενημερώθηκε το πρωί από τον Οργανισμό, ότι ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ της επετειακής σειράς BONUS, που είχε αγοραστεί από το πρακτορείο της, είναι το τυχερό δελτίο που κερδίζει […]

6 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Αν και η ημέρα της  Δευτέρας στο Καρπενήσι ήταν βροχερή και μουντή, ένα τηλεφώνημα από τον ΟΠΑΠ μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία. Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου, Νατάσσα Τρίκκα, όταν ενημερώθηκε το πρωί από τον Οργανισμό, ότι ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ της επετειακής σειράς BONUS, που είχε αγοραστεί από το πρακτορείο της, είναι το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 750.000 ευρώ, δεν πίστευε στα αυτιά της.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα αλλά και για την πρώτη μεγάλη επιτυχία του πρακτορείου, στην Ευρυτανία. Ο τυχερός ή τυχερή που αγόρασε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ παραμένει άγνωστος μιας και για μεγάλα ποσά η διαδικασία πληρωμής γίνεται κατευθείαν από τον ΟΠΑΠ όπου πιθανότατα και απευθύνθηκε εξαργυρώνοντας το τεράστιο αυτό ποσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024