Με πρόστιμα προειδοποιεί ο Δήμος Χαλκιδέων τα Γραφεία Κηδειών αν δεν συμμορφωθούν

Επιτέλους θα μπει μία τάξη στις κολώνες  της πόλης ,γιατί μέχρι τώρα είχαν γίνει διάτρητες από τις τόσες πολλές ανακοινώσεις . Η Κοινότητα Χαλκίδας έστειλε επιστολή στα Γραφεία Τελετών, τα οποία ενημερώνει ότι , οι θέσεις όπου βρίσκονται τα ειδικά ταμπλό του Δήμου για την τοποθέτηση των αγγελτηρίων θανάτων, μνημοσύνων κλπ, στο κέντρο της πόλης, είναι τα […]

6 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Επιτέλους θα μπει μία τάξη στις κολώνες  της πόλης ,γιατί μέχρι τώρα είχαν γίνει διάτρητες από τις τόσες πολλές ανακοινώσεις .

Η Κοινότητα Χαλκίδας έστειλε επιστολή στα Γραφεία Τελετών, τα οποία ενημερώνει ότι , οι θέσεις όπου βρίσκονται τα ειδικά ταμπλό του Δήμου για την τοποθέτηση των αγγελτηρίων θανάτων, μνημοσύνων κλπ, στο κέντρο της πόλης, είναι τα εξής:

 

  1. Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου
  2. Ι.Ν. Αγίου Νικολάου
  3. Ι.Ν. Αγίας παρασκευής
  4. Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας
  5. Ε.Κ.Α.Β.
  6. Πλατεία Αγοράς
  7. Κριεζώτου & Νεοφύτου
  8. Αρεθούσης (έμπροσθεν καταστήματος Γαλάνη)
  9. Ελ. Βενιζέλου (έμπροσθεν καταστήματος Ο.Τ.Ε.)
  10. Γαζέπη (έμπροσθεν Νοσοκομείου)
  11. Λεωφ. Χαϊνά & Κωνσταντινίδη

 

Όπως επισημαίνεται, καλούνται τα Γραφεία Τελετών να τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας και τα αγγελτήρια των Γραφείων να τοιχοκολλούνται στα συγκεκριμένα ταμπλό. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:

«Σε διαφορετική περίπτωση  θα επιβάλλονται οι κυρώσεις όπως προβλέπονται στο  άρθρο 12 §2.1  της υπ΄ αριθμ 78/2012 ΑΔΣ .»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024