Δραπέτης φυλακών συνελήφθη στα Ψαχνά

0

Έφυγε με άδεια τον Φεβρουάριο και δεν επέστρεψε.Αντίθετα πήρε μέρος σε πολλές ληστείες.

Είχε φυλακιστεί για κλοπές στο κατάστημα φυλακών Δομοκού.

Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει λίγες ημέρες πριν, από περιοχή της Εύβοιας που είχε κλέψει από το Μαντούδι Ευβοίας στις 3 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι είχε ταυτοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ως ο δράστης σε (3) υποθέσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Φθιώτιδας & της Εύβοιας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν χθες (11-11-2019) το μεσημέρι, να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, 35χρονο .

Ειδικότερα ο 35χρονος, ο οποίος κρατούνταν στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και εξέτιε ποινή κάθειρξης (27) ετών, (3) μηνών και (6) ημερών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, διαπιστώθηκε ότι επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε, το από 05-09-2019 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης, για διάπραξη ληστείας.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ως ο δράστης σε τρεις (3) υποθέσεις ληστειών, σε οικία και πρατήρια υγρών καυσίμων, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 24-02 έως 06-06-2019, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας (σχετ. το από 25-09-2019 Δελτίο Τύπου).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση