Ενημέρωση Δανειοληπτών στα ΚΕΠ της Λιβαδειάς

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, κλπ, καθώς και για τα διαθέσιμα θεσμικά εργαλεία ρύθμισης οφειλών, όπως είναι: Το Πρόγραμμα Επιδότησης Αποπληρωμής Στεγαστικών και Επιχειρηματικών Δανείων με Υποθήκη κύριας κατοικίας και προστασία πρώτης κατοικίας. Ο Νόμος ρύθμισης οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων […]

12 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, κλπ, καθώς και για τα διαθέσιμα θεσμικά εργαλεία ρύθμισης οφειλών, όπως είναι:

  • Το Πρόγραμμα Επιδότησης Αποπληρωμής Στεγαστικών και Επιχειρηματικών Δανείων με Υποθήκη κύριας κατοικίας και προστασία πρώτης κατοικίας.

  • Ο Νόμος ρύθμισης οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων (άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι) τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρο-εμπόρους.

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τις επιχειρήσεις.

  • Τον Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών για φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Λιβαδειάς καθημερινά, πρωινές και απογευματινές ώρες κατόπιν ραντεβού (τηλ.: 213 – 212.57.30).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024