Γεμάτα μετάλλια γύρισαν τα παιδιά του Badminton στη Λιβαδειά

0

Ο Θανάσης Ορκόπουλος έφερε το άθλημα του Badminton στη πόλη της Λιβαδειάς και με τις συνεχόμενες προπονήσεις φέρνει πλέον και πολλά μετάλλια για τους αθλητές της Αναγέννησης Λιβαδειάς που γεμίζοντας θάρρος τους αθλητές και τονώνοντας την αυτοπεποίθηση τους.

Συνέχεια επιτυχιών  λοιπόν για την ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς και στους αγώνες του Λαυρίου, που κατάφερε να αποσπάσει 5 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Badminton στην κατηγορία U13 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Στο απλό αγοριών, χρυσό απέσπασε, ο Σακελλαρίου Γιώργος, ασημένιο ο Παπανικολάου Γιώργος, χάλκινα ο Μπεινάς Νικηφόρος και Νάνος Νίκος.

Στο διπλό αγοριών χρυσό οι Σακελλαρίου Γιώργος – Μπεινάς Νικηφόρος, ασημένιοι Νάνος Σωτήρης-Νάνος Νίκος, χάλκινοι οι Περγαντίνας Στέλλιος- Παπανικολάου Σπύρος και Πετρίδης Χρύσανθος- Μακρόπουλος Σπύρος.

Στο διπλό κοριτσιών ασημένιες οι Πετρίδου Υακίνθη-Μακροπούλου Μαρία και στο μικτό χρυσοί Μιμίκος Παναγιώτης-Πετρίδου Υακίνθη και ασημένιοι Μακρόπουλος Μιλτιάδης- Μακροπούλου Μαρία.

Στην κατηγορία U17 χάλκινο στο απλό αγοριών Περγαντίνας Κων/νος , χάλκινο στο απλό γυναικών η Λαμπίδη Ναταλία, χάλκινοι στο διπλό αγοριών Περγαντίν ας Κων/νος-Μπαμπλέκος Αναστάσης και χάλκινοι και στο μικτό Ιωάννου Παναγιώτης-Λαμπίδη Ναταλία. Αγωνίστηκε επίσης ο Σακαλλαρίου Ηρακλής και Περγαντίνα Μαριάννα.

Προπονητές : Ορκόπουλος Θανάσης, Αγγελοπούλου Ειρήνη, Μπεινάς Αποστόλης

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση