Συνομιλία Ντασιώτη-Παπαθωμά στο FB “Να τι σημαίνει συνεργασία”

Ειλικρινές το σχόλιο της Περιφερειάρχη Φανής Παπαθωμά  “Να τι σημαίνει συνεργασία !! Όταν ο δήμαρχος δουλεύει βοηθώντας και σε περιοχές ευθύνης σου.Ευχαριστώ Γιώργο Ντασιώτη. Ευχαριστώ!! Και η απάντηση του κυρίου Ντασιώτη Δημάρχου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων που λειτούργησε ,εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων ,με γνώμονα τη κοινή λογική ανεπηρέαστος από τις αρμοδιότητες του καθενός οργάνου […]

12 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ειλικρινές το σχόλιο της Περιφερειάρχη Φανής Παπαθωμά  “Να τι σημαίνει συνεργασία !! Όταν ο δήμαρχος δουλεύει βοηθώντας και σε περιοχές ευθύνης σου.Ευχαριστώ Γιώργο Ντασιώτη. Ευχαριστώ!!

Και η απάντηση του κυρίου Ντασιώτη Δημάρχου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

που λειτούργησε ,εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων ,με γνώμονα τη κοινή λογική ανεπηρέαστος από τις αρμοδιότητες του καθενός οργάνου Δημοτικού η Περιφερειακού .

“Αγαπητή μου Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά,το ξέρεις καλά όπως όλοι μας ,ότι στις ενέργειες για την προστασία του Πολίτη από φυσικά φαινόμενα ο κυριότερος παράγοντας είναι η κοινή λογική και όχι οι αρμοδιότητες. Στα πλαίσια της εγγύτητας και της συνεργασίας των φορέων γίνονται δράσεις που ωφελούν τον πολίτη. Τώρα το έκανε ο Δήμος,χτες το έκανε η Περιφέρεια,αύριο θα το κάνουμε πάλι. Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,που φυσικά δια του προσώπου μου απηχούν σε όλους τους συνεργάτες και τους χειριστές που εργάστηκαν.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024