Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας συντάσσεται με τους εργαζομένους της Π.Ε. Βοιωτίας

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας συντάσσεται με την διεκδίκηση των εργαζομένων στην Π.Ε. Βοιωτίας και απαιτεί την άμεση εφαρμογή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει 18 μήνες από έναρξη ισχύος της Ε.Σ.Σ.Ε. και να εφαρμόζεται επιλεκτικά ( στις 8 από τις 13 Περιφέρειες της Χώρας ). Καλούμε την νέα […]

12 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας συντάσσεται με την διεκδίκηση των εργαζομένων στην Π.Ε. Βοιωτίας και απαιτεί την άμεση εφαρμογή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Δεν είναι δυνατόν να έχουν περάσει 18 μήνες από έναρξη ισχύος της Ε.Σ.Σ.Ε. και να εφαρμόζεται επιλεκτικά ( στις 8 από τις 13 Περιφέρειες της Χώρας ).

Καλούμε την νέα περιφερειακή αρχή Σπανού , να σταματήσει την παρελκυστική τακτική που ακολουθούσε ο προκάτοχός του και να εφαρμόσει άμεσα την Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας σε όλο το φάσμα των εργαζομένων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί τους , μέχρι την τελική δικαίωσή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024