Ράλλυ Sprint Βοιωτίας στα Σκούρτα!

Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι μια μοναδική ευκαιρία, μία από τις δημοφιλέστερες και θεαματικότερες χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές της Ιστορίας των Ράλλυ της χώρας μας, τα «Σκούρτα», επαναφέρει στο αγωνιστικό προσκήνιο η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής για το Rally Sprint Βοιωτίας, τον αγώνα που θα κρίνει τους τιτλούχους του 2019 του Κυπέλλου Ράλλυ […]

13 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι μια μοναδική ευκαιρία, μία από τις δημοφιλέστερες και θεαματικότερες χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές της Ιστορίας των Ράλλυ της χώρας μας, τα «Σκούρτα», επαναφέρει στο αγωνιστικό προσκήνιο η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής για το Rally Sprint Βοιωτίας, τον αγώνα που θα κρίνει τους τιτλούχους του 2019 του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για άλλον έναν καινούριο αγώνα του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., ή, αν προτιμάτε, τη χωμάτινη παραλλαγή του πρόσφατου Ευβοιωτικού Ράλλυ, καθώς η περιοχή της Βοιωτίας «αγκαλιάζει» θερμά το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό ισχύει και για τα Σκούρτα, που θα προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία τους για το κέντρο του Rally Sprint Βοιωτίας 2019, με την απλόχερη βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Σκούρτων, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων.

 

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στην 4η και τελευταία φετινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Χώματος αναμένεται μεγάλο, καθώς με τα τρία περάσματα από τη μήκους σχεδόν 12 χιλιομέτρων Ειδική Διαδρομή «Σκούρτα» θα ξεκαθαρίσουν οι μάχες για τους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις του φετινού Κυπέλλου Χώματος. Πολύτιμη είναι για το Rally Sprint Βοιωτίας 2019 και η συνδρομή του Δημοσίου ΚΤΕΟ Χολαργού, το οποίο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 16:00-19:00 το απόγευμα θα φιλοξενήσει τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο του αγώνα. Το επόμενο διήμερο ο αγώνας θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο των Σκούρτων.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, και μετά τις τρεις διεξαγωγές της Ειδικής ο τερματισμός θα γίνει στις 14:29 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της βοιωτικής πόλης. Θα ακολουθήσει, στις 16:45 το ίδιο απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο, η απονομή των επάθλων στους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024