Η Π.Ε. Εύβοιας παρέδωσε απινιδωτές σε Δήμους

0

Συνάντηση για την παράδοση οκτώ   αυτόματων απινιδωτών στους Δήμους του Νομού πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2019 στην έδρα της Π.Ε. Εύβοιας, στο πλαίσιο της αντίστοιχης δράσης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε όλη τη Στερεά.

Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας κύριος Γιώργος Τσαπουρνιώτης και ο Δήμαρχος Σκύρου κύριος Νίκος Μαυρίκος, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Δήμων Χαλκιδέων, Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Ιστιαίας-Αιδηψού, Καρύστου, Κύμης-Αλιβερίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτενή παρουσίαση από το εξειδικευμένο προσωπικό της προμηθεύτριας εταιρείας, των δυνατοτήτων και βημάτων ασφαλούς και αποτελεσματικής λειτουργίας των αυτόματων απινιδωτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία και συμμετοχή τους στη δράση τους επικεφαλείς και εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών δήλωσε ότι: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσφέροντας 25 αυτόματους απινιδωτές στους Δήμους όλης της Στερεάς, κάνει ένα μικρό βήμα στην ενίσχυση των μέσων άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Η συμβολική αυτή σε έκταση δράση οφείλουμε σαν Πολιτεία να γίνει πράξη σε κάθε σχολείο, αθλητικό χώρο και δημόσιους χώρους γενικότερα.»

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση