Πιστοποιημένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στην Λιβαδεια

0

Πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς για όλους τους πολίτες

Είναι σημαντικό όλοι μας να γνωρίζουμε, τον τρόπο με τον οποίο, σε μια δύσκολη στιγμή,θα καταφέρουμε να σώσουμε τον συνάνθρωπο μας το παιδί μας  ίσως και τον εαυτό μας.Οι πρώτες βοήθειες δεν είναι  το κόκκινο βαλιτσάκι που έχουμε στο αυτοκίνητό μας αλλά είναι η γνώση του πώς αντιμετωπίζουμε ένα επείγον περιστατικό.Αυτή τη γνώση μας την παρέχει  το παράρτημα της, Ελληνικής Ένωσης Ερευνάς και Διάσωσης ,Λιβαδειάς,ας το εκμεταλλευτούμε.
Η  Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς προσφέρει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκεται σε κίνδυνο.
Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC/European Resuscitation Council – www.erc.edu) με πιστοποίηση που έχει διεθνή, τριετή ισχύ και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες.
Οι θεματικές στις οποίες εκπαιδεύονται οι συμμετέχοντες είναι οι βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών (Basic Life Support):
1. Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση
2. Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση
3. Αντιμετώπιση Πνιγμονής
4. Θέση ανάνηψης ή ασφαλείας
Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιείται εξέταση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία θα έχετε διδαχθεί κατά τη διάρκεια του, όπως ορίζονται από το ERC .
Κάθε σεμινάριο πραγματοποιείται με 12 το πολύ εξεταζόμενους τη φορά και διαρκεί περίπου 6 ώρες.
Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους διασώστες της Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, στο κέντρο της ομάδας στο Πέρα Χωριό Λιβαδειάς (παλιό δημοτικό σχολείο).
Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6980562461 ή στο email της ομάδας eeedlivadeias@gmail.com.
Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση