Η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης του Αχινού (δήμος Στυλίδας) γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια την γιορτή της ομώνυμης Αγίας

0

Την Δεύτερα 23/11, η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης του Αχινού (δήμος Στυλίδας) γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια την γιορτή της ομώνυμης Αγίας που τίμησε με την παρουσία του ο νέος Μητροπολίτης κ Συμεών και ο οποίος τέλεσε και την λειτουργία.

 

Πολύς κόσμος προσήλθε στην εκκλησία για να τιμήσει την εορτή της Αγίας Αικατερίνης αλλά και για να δει  τον νέο Μητροπολίτη, ο οποίος μίλησε στους πιστούς για την δύναμη του πνεύματος της Αγίας αλλά και όλων των ανθρώπων και πόσο ρόλο αυτή μπορεί α παίξει στις ζωές τους όταν συνδυάζεται με την καλοσύνη και την αγάπη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης εγκαινίασε το καινούργιο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας του Αχινού κόβοντας την κορδέλα μαζί με τον ιερέα την ενορίας κ Ιωάννη και τα παιδιά του σχολείου που του προσέφεραν λουλούδια για το καλωσόρισμα.

 

 

Στην Θεία Λειτουργία και στην τελετή των εγκαινίων του πνευματικού κέντρου παρευρέθηκαν οι αρχές του τόπου, η δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αχινού, κ Γιάννης Μπλούνας και άλλοι επίσημοι. Ενώ τον πανηγυρικό εσπερινό τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης κ Κυρμανίδης Ηλίας .

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση