Η επίσκεψη του Τσίπρα στη Λιβαδειά (Photo)

Με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας από τον προγραμματισμό του,περπατώντας από το πεζόδρομο της Λιβαδειάς ήρθε στο cafe που είχε δώσει ραντεβού με τους κατοίκους της πόλης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λιβαδειάς αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση γιατί ήδη περίμενε μία ώρα και το βεβαρυμένο του πρόγραμμα δεν του επέτρεπε να αποκλίνει τόσο πολύ. […]

7 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας από τον προγραμματισμό του,περπατώντας από το πεζόδρομο της Λιβαδειάς ήρθε στο cafe που είχε δώσει ραντεβού με τους κατοίκους της πόλης. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λιβαδειάς αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση γιατί ήδη περίμενε μία ώρα και το βεβαρυμένο του πρόγραμμα δεν του επέτρεπε να αποκλίνει τόσο πολύ.

Ο κύριος Τσίπρας μίλησε για την αιτία της επίσκεψης του και τον νέο τρόπο που θέλει να προσεγγίσει τα πράγματα και τους πολίτες. Δέχθηκε ερωτήσεις όλων όσων ήθελαν να ρωτήσουν και απάντησε σε όλους. Για τον πολιτισμό,για το Δίστομο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις,για την Παιδεία,για το ποια ήταν τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και για την διεύρυνση η όχι του κόμματος.

Περισσότερα σε αναλυτικό ρεπορταz μαζί τα video των ερωτήσεων και της ομιλίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024