Δημοπρασία κτημάτων του Δήμου Ορχομενού για ενοικίαση τεσσάρων ετών

Βγαίνουν σε πλειοδοτική δημοπρασία τα Δημοτικά Κτήματα της Περιφέρειας Ορχομενού σύμφωνα και με πρόσφατη απόφαση του Δήμου. Η απόφαση αφορά τα ακόλουθα κτήματα: 1)ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 75,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 2) ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (εργοστασίου τοματοπολτού) 28,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 3) ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ 100,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 4) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΙΒΑΔΙ 81,50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 5) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΙΒΑΔΙ 40,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 6) ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ 40,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ […]

2 Δεκεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Βγαίνουν σε πλειοδοτική δημοπρασία τα Δημοτικά Κτήματα της Περιφέρειας Ορχομενού σύμφωνα και με πρόσφατη απόφαση του Δήμου.

Η απόφαση αφορά τα ακόλουθα κτήματα:

1)ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 75,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
2) ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (εργοστασίου τοματοπολτού) 28,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
3) ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ 100,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
4) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΙΒΑΔΙ 81,50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
5) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΛΙΒΑΔΙ 40,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
6) ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ 40,00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
με τις εξής προϋποθέσεις:
Α) Να εφαρμοστούν πλήρως οι διατάξεις του άρθρου 195 του Κ.Δ.Κ. και ειδικότερα η απαγόρευση συμμετοχής στη δημοπρασία, ιδιοκτητών καλλιεργήσιμων εκτάσεων, ορισμένου αριθμού στρεμμάτων.
Β) Στους όρους της δημοπρασίας, πλην των οριζόμενων από σχετική Νομοθεσία, να αναγράφεται ότι, δε θα γίνει δεκτός όποιος, δεν προσκομίσει αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο, αποδεικτικό δημοτικής ενημερότητας στο οποίο να εμφαίνεται ότι δεν οφείλει στο Δήμο ο ίδιος και να εξεταστεί αν μπορεί να συμπεριληφθεί και ο εξής όρος : καθώς και συγγενείς του α΄ βαθμού.
Γ) Το κατώτατο όριο μισθώματος να ορισθεί από την οικονομική επιτροπή, διότι δεν είναι στις αρμοδιότητες του Συμβουλίου μας.
Δ) Να εξεταστεί η δυνατότητα, ώστε τα χρήματα των μισθωμάτων ή ένα μέρος αυτών να κατανεμηθούν σε αντίστοιχο κωδικό του προϋπολογισμού για την εκτέλεση έργων στην Τοπική Κοινότητα Ορχομενού.

Ολόκληρη η απόφαση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024