«Να κατέβει από το καλάμι», ζητά από τον Γ. Σαρακιώτη, η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

Απάντηση στα όσα έγραψε σε άρθρο του ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, σχετικά με τον πρ. πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έδωσε η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας. Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ: «Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Σαρακιώτη για την πολιτική ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Προέδρων της. Μάλλον […]

9 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Απάντηση στα όσα έγραψε σε άρθρο του ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, σχετικά με τον πρ. πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έδωσε η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ:

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Σαρακιώτη για την πολιτική ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Προέδρων της. Μάλλον μετά την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων εθνικών εκλογών από τον ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει χρόνος και για ιστορικές αναδρομές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Παρακολουθώντας το παραλήρημα του Βουλευτή για λαθραίους στην πολιτική απευθύνουμε το πιο κάτω ερώτημα στον κύριο Βουλευτή .

Αυτός που έρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο ΛΑΘΡΑΙΑ παραμονές των εθνικών εκλογών και κατέρχεται ΛΑΘΡΑΙΑ υποψήφιος βουλευτής σε λίστα χωρίς σταυροδοσία καταλαμβάνοντας θέση συνυποψήφιου του και εκλέγεται ΛΑΘΡΑΙΑ κυβερνητικός βουλευτής για 4 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ πως λέγεται;

Θα συστήναμε στον κύριο Βουλευτή να κατέβει από το καλάμι που καβάλησε και να αφουγκραστεί τα  πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Στη ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας στον τόπο καθώς και για όλους τους Προέδρους της που υπηρέτησαν και την παράταξη και τη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024