Η Βάσω Ευαγγελοκώστα, απαντά

0

Σε συνέχεια πρόσφατου σχολίου μας σχετικά με τα τεκταινόμενα στη ΝΟΔΕ Εύβοιας και τους πιθανούς υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέας Διοικούσας Επιτροπής, αναφερθήκαμε στο μέλος της, Βάσω Ευαγγελοκώστα, για την οποία γράφτηκε σε blog, ότι πιθανόν να είναι υποψήφια πρόεδρος. Η ίδια απαντώντας στις εκτιμήσεις μας ότι δεν θεωρούμε πιθανή μια τέτοια υποψηφιότητα, μας έστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα την παρακάτω απάντηση, που δημοσιεύουμε, διατηρώντας την σύνταξη και ορθογραφική της γραφή.

«Καλησπέρα σας κυριε/κυρια. Δε νομίζω πως επικοινωνήσατε ποτέ μαζί μαζί μου ώστε να μπορείτε να γράφετε για τι ενδιαφέρομαι κ τι όχι. Σας παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Σέβομαι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κ πότε δε με ενόχλησε η κριτική , το να γράφετε όμως εσείς για τις δικές μου επιλογές χωρίς καν να τις γνωρίζετε, οπως κ εμένα δε νομίζω πως ειναι θεμιτό. Την επόμενη φορά παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικος/η. Καλό σας βραδυ».

Εμείς γράψαμε επώνυμα ποιοι είμαστε – φαίνεται ξεκάθαρα στο σχόλιο η υπογραφή μας – και ουδόλως αμφισβητούμε την δυνατότητα κάθε μέλους να είναι υποψήφιος πρόεδρος, ασχέτως δυνατοτήτων. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση