Τρίτη, Ιούλιος 14

Τα σχολειά συγκεντρώνουν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς και χρήματα για την μικρή Αλεξία

0

Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς

Πάντα ευαισθητοποιημένος ο Σύλλογος εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Λιβαδειάς επικεντρώνεται   για φέτος , εν όψει των εορτών,  σε δυο τομείς στην δράση του για την βοήθεια των συνανθρώπων μας.

«Στην οικονομική ενίσχυση της μικρής Αλεξίας για την αποθεραπεία της στο Αμβούργο της Γερμανίας, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για παιδιά».
« Kαι στην συγκέντρωση ειδών διατροφής για την ενίσχυση του κοινωνικού συσσιτίου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς».  Σημείο συγκέντρωσης:   4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να συνεισφέρουν θα μπορούν να δώσουν στην δασκάλα τους η στο δάσκαλο τους ,  τρόφιμα όπως λάδι,όσπρια,γάλα σε κονσέρβες  και το κάθε σχολείο μετά θα τα συγκεντρώσει στο 4ο δημοτικό Σχολείο.

Επίσης μην ξεχνάμε την μικρή Αλεξία που χρειάζεται την οικονομική βοήθεια μας για να της δείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι της συμπαραστεκόμαστε και ηθικά και περιμένουμε να γίνει γρήγορα καλά.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση