Το δέντρο της αγάπης και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Συνοικισμό (Video)

Μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στον Συνοικισμό σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30. Για άλλη μια φορά το δεντρό της αγάπης που σχηματίστηκε από γάλατα ζωγραφισμένα από τα παιδιά,έκλεψε την παράσταση.Τα παιδιά ήταν πολλά που έπαιζαν στην πλατεία του Συνοικισμού και γνώρισαν την έννοια της προσφοράς και της αγάπης.   Βεβαίως […]

15 Δεκεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στον Συνοικισμό σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30.

Για άλλη μια φορά το δεντρό της αγάπης που σχηματίστηκε από γάλατα ζωγραφισμένα από τα παιδιά,έκλεψε την παράσταση.Τα παιδιά ήταν πολλά που έπαιζαν στην πλατεία του Συνοικισμού και γνώρισαν την έννοια της προσφοράς και της αγάπης.

 

Βεβαίως άναψε και το δέντρο των Χριστουγέννων λίγο νωρίτερα με την βοήθεια των παιδιών και του αντιδημάρχου κυρίου Σάκκου μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου  και τη βοήθεια του  κυρίου  Κοσμίδη που δεν θα  μπορούσε να λείπει από τον Συνοικισμό.

 

Ο Σύλλογος Μικρασιατών που για ακόμα μια φορά δημιούργησε το Δέντρο της Αγάπης.

Τα παιδιά που έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτές τις εκδηλώσεις συνέχισαν την διασκέδαση τους παρακολουθώντας μια παράσταση του Καραγκιόζη στην αίθουσα του 5ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και μάλιστα έφυγαν και κάποια παιδάκια γιατί δεν υπήρχαν θέσεις να καθίσουν.

Πίσω από τον μπερντέ μόλις άρχισε η παράσταση θεάτρου σκιών.

 

Ας πάρουμε μία γεύση από την παράσταση του κυρίου Καπετανίδη και την παράσταση με θέμα “Τα Χριστούγεννα  του Καραγκιόζη.Μια παράσταση που θα έχετε την χαρά να παρακολουθήσετε και σε άλλα σημεία του Δήμου φέτος μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024