Πιάστηκε επιδειξίας στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 41χρονος, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. O 41χρονος, βρισκόταν έξω από καφετέρια της περιοχής, προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος κοπέλλας, υπαλλήλου του καταστήματος. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην  περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν τον […]

30 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 41χρονος, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

O 41χρονος, βρισκόταν έξω από καφετέρια της περιοχής, προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος κοπέλλας, υπαλλήλου του καταστήματος.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην  περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν τον 41χρονο σε παρακείμενο πάρκο και να τον συλλάβουν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 41χρονος, το χρονικό διάστημα από 01-07 έως 30-11-2019, ενέχεται σε τουλάχιστον πέντε ακόμη παρόμοιες άσεμνες πράξεις, έξω από εμπορικό κατάστημα, σε βάρος αντίστοιχων γυναικών υπαλλήλων του καταστήματος, τις πρωινές ώρες όπου μετέβαιναν στον χώρο εργασίας τους.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024