Κλειστά τα πορθμεία σε Εύβοια και Φθιώτιδα

Συνεχίζονται τα προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ. Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι. Κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα, Αρκίτσα – Αιδηψός […]

29 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνεχίζονται τα προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι.

Κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα, Αρκίτσα – Αιδηψός και Γλύφα Φθιώτιδας για Αγιόκαμπο Αιδηψού.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες καθώς και τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες καθώς και τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Σε ισχύ και το απαγορευτικό απόπλου από και προς Κρήτη. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου πρόκειται να υπάρξει νεότερη ενημέρωση το απόγευμα, ενώ από το Λιμεναρχείο Χανίων το πρωί της Δευτέρας.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις των δρομολογίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024