Υπάρχουν κι άλλοι λαγοί ή τελείωσαν;

Εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα που φέρουν την Βάσω Ευαγγελοκώστα  υποψήφια για την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, κάτι που δεν ισχύει καθώς η ίδια δεν ενδιαφέρεται πέρα από την προσφορά της ως μέλος της ΝΟΔΕ, όπου έχει να επιδείξει πλούσια παρουσία. Αφού δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν μέσω διαρροών την εκδήλωση κάποιου άλλου ενδιαφερόμενου, άρχισαν να «πυροβολούν» αλλιώς. […]

7 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα που φέρουν την Βάσω Ευαγγελοκώστα  υποψήφια για την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, κάτι που δεν ισχύει καθώς η ίδια δεν ενδιαφέρεται πέρα από την προσφορά της ως μέλος της ΝΟΔΕ, όπου έχει να επιδείξει πλούσια παρουσία. Αφού δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν μέσω διαρροών την εκδήλωση κάποιου άλλου ενδιαφερόμενου, άρχισαν να «πυροβολούν» αλλιώς. Τώρα γιατί πληρώνει τέτοια δημοσιεύματα ή βάζει να μιλούν άλλοι γι’ αυτόν, αυτός κι εμείς ξέρουμε. Είδε το καλοκαίρι την αποδοχή του, που δεν έχει και φοβάται μια τρίτη αποτυχία. Ψάχνει να βρει αδύναμο αντίπαλο και να επανέλθει. Ελπίζει ότι θα αμβλύνει τις αντιστάσεις που απολαμβάνει, μιας και έχει χαρακτηριστεί ξεπερασμένος, ώστε η επάνοδός του να είναι πανηγυρική. Όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του πάντα έχει στόχο να προετοιμάσει την υποψηφιότητα του γιού του. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να παραμείνει ενεργός. Η ομάδα του όμως δεν ξέρω αν γνωρίζει τις σκέψεις του κι αν συμφωνούν όλοι με τις επιθυμίες του.

Αν έχει τα κότσια ας κατεβεί και να εκδηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Όχι να κοροϊδεύει τους φίλους του και να τους βγάζει για λαγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024