Η Εστία Μητέρα κόβει την βασιλόπιτα του 2020 με ομιλίες και χρυσό φλουρί

Άλλη μια χρονιά ξεκινά για την Εστία Μητέρα της Λιβαδειάς. Η Εστία  Μητέρα έχει ιδρυθεί εδώ και πολλά χρονιά με  σκοπό την αμέριστη φροντίδα των συνανθρώπων της πόλης αυτής.Κάθε χρονιά εκτός αυτού της του πρωταρχικοί σκοπού, μας χαρίζει και εκδηλώσεις ιδιαίτερου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος. Ανοίγει την δεκαετία που μόλις αγγίξαμε με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που […]

1 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Άλλη μια χρονιά ξεκινά για την Εστία Μητέρα της Λιβαδειάς.

Η Εστία  Μητέρα έχει ιδρυθεί εδώ και πολλά χρονιά με  σκοπό την αμέριστη φροντίδα των συνανθρώπων της πόλης αυτής.Κάθε χρονιά εκτός αυτού της του πρωταρχικοί σκοπού, μας χαρίζει και εκδηλώσεις ιδιαίτερου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος. Ανοίγει την δεκαετία που μόλις αγγίξαμε με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που δεν επικεντρώνεται μόνο στην εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας αλλά εμβαθύνει και  και στον ρόλο της γυναίκας ενώ  πλαισιώνει την εκδήλωση  με μουσική από ιδιαίτερους καλλιτέχνες.

Η Εστία Μητέρα σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της την Κυριακή 12 Ιανουαρίου του 2020.Στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αργύρη & Ιωάννας Κορτέση” στις 18:30 το απόγευμα.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

Ευλογία της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ.κ.Γεώργιο

Χαιρετισμός από την πρόεδρο κυρία Αγγέλου.

Ομιλία από την δημοσιογράφο κυρία Βίκυ  Φλέσσα για την γυναίκα και τον πολλαπλό της ρόλο.

Τιμητικές διακρίσεις και επίδοση του σήματος φιλίας της ACWW σε εθελόντριες συνεργάτιδες.

Ακολούθως θα μοιραστεί η Βασιλόπιτα ,της οποίας το χρυσό φλουρί ,είναι μια προσφορά των Κωνσταντίνου και Αλέξανδου Γέρου.Η όμορφη βραδιά θα κυλήσει υπό τα τραγούδια  της τραγουδοποιού  κυρίας Πέννυ Μπαλταζη που  θα την συνοδεύει στο πιάνο ο κύριος Στέλιος Φράγκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024