Στους εορτάζοντες Βουλευτές ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Τις πατρικές ευχές του προς τους εορτάζοντες βουλευτές Γιάννη Οικονόμου και Γιάννη Σαρακιώτη, έδωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, που τους επισκέφθηκε στα ιδιαίτερά τους γραφεία με τον Πρωτοσύγκελο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα με το Σεβασμιότατο, κάνοντας εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλάσσοντας απόψεις με τους εκπροσώπους της […]

8 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Τις πατρικές ευχές του προς τους εορτάζοντες βουλευτές Γιάννη Οικονόμου και Γιάννη Σαρακιώτη, έδωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, που τους επισκέφθηκε στα ιδιαίτερά τους γραφεία με τον Πρωτοσύγκελο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα με το Σεβασμιότατο, κάνοντας εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλάσσοντας απόψεις με τους εκπροσώπους της Φθιώτιδας στη Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα.

Οι βουλευτές από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το Σεβασμιότατο για την τιμητική και γεμάτη αγάπη επίσκεψή του και αντευχήθηκαν καλή και ευλογημένη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024