Πότε θα α πραγματοποιηθούν οι πρώτες εκλογές του Αγροτικού Συλλόγου Επ. Λιβαδειάς

0

Μετά την συνάντηση στην Χαιρώνεια και την ανάδειξη των προβλημάτων του αγροτικού χώρου,ήρθε η στιγμή να πάρει «σάρκα και οστά» ο Αγροτικός Σύλλογος. Αρκετοί αγρότες είναι οι υποψήφιοι που θα μετέχουν στο Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο «θεμέλιος» κλάδος της τοπικής μας οικονομίας. Μπορούν να συμμετάσχουν  με την ψήφο τους,στις εκλογές που θα αναδείξουν το Δ.Σ. όλοι όσοι,τους ενδιαφέρει να πάει μπροστά αυτός ο τόπος  και οι γυναίκες φυσικά,»πρέπει να τον οργώσουν πολλά τρακτερ αυτόν τον τόπο».

Κάποιος θα πει πώς είναι από τους πρώτους καλλιεργούμενους κάμπους και θα έχει απόλυτο δίκιο,αλλά από ότι έδειξε η πράξη και τα τεκταινόμενα όλα αυτά τα χρόνια,δεν φτάνει μόνο αυτό.Απαιτείται και αλληλεγγύη,συνένωση και ενημέρωση και πολλά άλλα ακόμα.Σε ένα Σύλλογο Αγροτικό σίγουρα θα τα βρεις αυτά,για να κάνεις το επόμενο βήμα,όχι μόνος σου αλλά μαζί και με άλλους.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Μετά την εκλογή της προσωρινής Διοίκησης στον υπό σύσταση Αγροτικό Σύλλογο Επαρχίας Λιβαδειάς, ο Αγροτικός Σύλλογος προχωράει σε εκλογές για Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Χαιρώνεια Κυριακή 12/1 στο Δημαρχείο ΩΡΑ: 11 – 13 μ.μ.
Λιβαδειά Τετάρτη 15/1 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ Λιβαδειάς ΩΡΑ: 6 -8 μ.μ.
Ορχομενός Πέμπτη 16/1 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.ΩΡΑ: 6 -8 μ.μ
Κάστρο Παρασκευή 17/1 στο Κοινοτικό Κατάστημα ΩΡΑ: 6 -8 μ.μ
Μαυρονέρι Κυριακή 19/1 στο Κοινοτικό Κατάστημα Ωρα : 11 -13 μ.μ.
Αλίαρτος Δευτέρα 20/1 στην αίθουσα Δ.Σ. στα Πέτρινα ΩΡΑ: 6 -8 μ.μ.
Θεσπιές Τρίτη 21/1 στο Δημαρχείο Θεσπιών (Β. Κάπρου) ΩΡΑ: 6 -8μ.μ.
Δίστομο Πέμπτη 23/1 στο Δημαρχείο ΩΡΑ: 6 -8 μ.μ.
Λιβαδειά Παρασκευή 24/1 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Λιβαδειάς
ΩΡΑ: 6-8μ.μ

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για Δ.Σ και Ε.Ε μπορεί να γίνεται στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι το Σάββατο 11/1/2020 και ώρα 12:00
Καλούμε όλους όσους καλλιεργούν την γη και πλήττονται από τα προβλήματα που υπάρχουν όπως μεγάλο κόστος καυσίμων, οι χαμηλές, εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων μας, η κατάσταση στις υποδομές (αγροτική οδοποιία, αποστραγγιστικά, άρδευση), η κατάσταση στην Κωπαΐδα κτλ να έρθουν να εγγράφουν και να πάρουν μέρος στον Αγροτικό Σύλλογο. Εγγραφές θα γίνονται και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΙΣΩΠΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932166825, 6949661969

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση