Άλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας συνέλαβαν, το Σάββατο το απόγευμα στη Χαλκίδα, δύο άντρες, ηλικίας 25 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. […]

13 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας συνέλαβαν, το Σάββατο το απόγευμα στη Χαλκίδα, δύο άντρες, ηλικίας 25 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επίσης, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024