Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

0

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζουν οι προθέσεις υποψηφίων για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Εύβοιας, τα τελευταία 24ωρα. Μετά την σίγουρη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υποψηφιότητας και πάλι του Αποστόλη Βαρδακώστα, το ενδιαφέρον του εκδήλωσε ο πρ. υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου και γυιός του αείμνηστου Γιάννη Καρβελά, Στέλιος. Ενώ δεν αποκλείεται να είναι και πάλι υποψήφιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος δεν έχει κανένα κώλυμα από το καταστατικό να είναι υποψήφιος, παρά και την καλοκαιρινή υπαναχώρησή του στην παραίτηση που είχε υποβάλει από την θέση του προέδρου.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ποικιλοτρόπως και οι Βασίλης Μπαλτάς (υποστηρίζεται από κεντρικό στέλεχος του κόμματος) και Θανάσης Ψαράκης, που όμως δεν πρέπει να έχουν πάρει τις τελικές αποφάσεις τους. Ο πρώτος μάλιστα ελπίζει στην βοήθεια στελέχους από την Εύβοια, που κινείται σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό που είναι σίγουρο και θα προσφέρει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις υποψηφιότητες Απ. Βαρδακώστα και Π. Ποδάρα, μια «κόντρα» που κρατά από παλιά. Παράλληλα όμως υπάρχουν και πολλά πεπραγμένα για όλους που τους ακολουθούν με τις επιλογές τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και θα χρησιμοποιηθούν στον προεκλογικό αγώνα.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση