Μείωση τιμών εισόδου των συλλόγων στο Χ.Κ.Παρνασού

0

Ο στόχος επιτευχθεί της μείωσης του εισιτηρίου των  συλλόγων στο Χ.Κ.Παρνασσού έπειτα από τις παραινέσεις πολλών πολιτικών προσώπων και συλλόγων στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα το κόμιστρο μειώθηκε στα 5 € για τους συλλόγους μετά από επιπλήξεις που δέχθηκε η διοίκηση του Χ.Κ.Παρνασού,τόσο από την Βουλευτή κ. Πούλου όσο και από την Περιφερειάρχη κυρία Παπαθωμα καθώς και ο Δήμαρχος Διστόμου Αντίκυρας Αράχωβας είχε υποβάλλει γραπτό αίτημα για την μείωση τους.

Τώρα οι σύλλογοι που αθλούνται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα μπορούν σε προνομιακή τιμολογιακή πολιτική να το επισκέπτονται και να κάνουν σκι στις πίστες.

Με ανακοίνωση του ο ΑΚΟΛ αναφέρει:

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΑΚΟΛ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΤΑΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κα ΠΑΠΑΘΩΜΑ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

Ωστόσο εμείς θα περιμένουμε την ανακοίνωση των νέων τιμών για την σαφέστερη αποτύπωση του θέματος.

 

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση