Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν το Σάββατο, στην περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 37χρονος και δύο 29χρονοι, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν το Σάββατο το πρωί τον 37χρονο, διότι μετά από έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης, αστυνομικοί […]

13 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν το Σάββατο, στην περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 37χρονος και δύο 29χρονοι, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν το Σάββατο το πρωί τον 37χρονο, διότι μετά από έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα δύο 29χρονους, διότι μετά από έλεγχο, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024