«ΛΕΒΑΔΟΣ» The mountain trail,είναι όλα έτοιμα – ΕΣΥ?

0

Συνέντευξη τύπου παράθεσε ο Δήμος Λεβαδέων με τον  ΑΚΟΛ παρουσία του προέδρου της ΕΑΣ Σεγας Ανατολικής Στερεάς και Φθιώτιδας κ.Βλάχο για τον ΛΕΒΑΔΟ που χαρακτήρισε ως «καμάρι» της Βοιωτίας το σύλλογο του ΑΚΟ Λιβαδειάς,ενώ μετέφερε  του ευχές του πρόεδρου του ΣΕΓΑΣ  κ.Παναγόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Σεβαστή για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του Λέβαδου.

ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail

Video sponsor :@morfi.com.gr http://www.morfi.com.gr/Video created by George Diamantidis https://vimeo.com/geodicopyright: http://levados.akol.gr/

Gepostet von Λέβαδος am Samstag, 9. Dezember 2017

Ο Μάριος Σάκκος με αρμοδιότητες Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης είπε :

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Σεγας Ανατολικής Στερεάς και Φθιώτιδας αναφέρθηκε αναλυτικότερα:

Ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ.Ακροδόπουλος αναφέρθηκε στο σύμβολο τον Λύκο των αγώνων του Λέβαδου και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

 

Ο κ.Πολατσίδης αναφέρθηκε στην ημέρα των αγώνων του  Λέβαδος ενώ με μεγάλη συγκίνηση θα υποδεχθούν τους αθλητές του Συλλόγου «Ελπίδα» που μαζί με τους φροντιστές τους θα συμμετάσχουν στην μικρή διαδρομή του ΛΕΒΑΔΟΥ και θα ανεβούν λίγο πριν την Αγία Ιερουσαλήμ ως τον Αγιο Μηνά.

Oι εθελοντές θα πρέπει να δώσουν το παρόν σε αυτό το διήμερο εκδηλώσεων καθώς οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τους 700 αθλητές και γιαυτό η κυρία Σπέρυ Στάμου τόνισε την ανάγκη για προσφορά από συλλόγους η μεμονωμένα συμπολίτες μας που θα ήθελαν να βοηθήσουν.

Οι εθελοντές  μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Σπέρυ Στάμου στο τηλ:6936966933.

Παρόντες ήταν απο τον ΑΚΟ Λιβαδειάς ο κ.Αλογοσκούφης ο κ.Καρβούνης η κ.Ευη Σάλτα η κ.Σπέρυ Στάμου ο κ.Μίχας Γιάννης ο κ.Ηλίας Κουκοβίνος και η κ.Κομνά.

 

Συγκεκριμένα για τον αγώνα «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» 2020!
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφεριακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Ο.Π.Α.ΣΤΕ., την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, προκηρύσσει:τον 5ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, ¨ΛΕΒΑΔΟΣ¨ 2020

(1η διαδρομή μήκους 23,7 χλμ)

(2η διαδρομή μήκους 10,8 χλμ.)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Τόπος διεξαγωγής : Λιβαδειά Βοιωτίας

Ώρα διεξαγωγής: για την διαδρομή των 23,7 χλμ εκκίνηση στις 10:00 π.μ.

για την διαδρομή των 10,8 χλμ. εκκίνηση στις 10:45 π.μ.

Πληροφορίες Διαδρομής

Οι δύο διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές του αγώνα ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων, με υψηλότερο σημείο τα 905 μ. για την 1ηδιαδρομή και τα 580 μ. για τη 2η διαδρομή.

Στη 1η διαδρομή τα17χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το1.5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550μ.

Στη 2η διαδρομή τα 7.500μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500μ.άσφαλτος και πεζόδρομος, με τη θετική υψομετρική να ξεπερνά τα 650μ.

Οι διαδρομές έχουν σήμανση με:

· Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα «Λ» και βελάκι κατεύθυνσης

· Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με το γράμμα «Λ» και κόκκινο χρώμα

· Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών.

Μετά τον τελευταίο δρομέα και στις δύο διαδρομές θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.250 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2021.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της διαδρομής έχουν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία οφείλει να καταθέσει, στη γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση.

Η μη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης, αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι άνδρες & γυναίκες Γενικής κατάταξης και των δύο διαδρομών, στην επόμενη διοργάνωση του αγώνα, θα συμμετέχουν χωρίς την καταβολή κόστους συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές ανοίγουν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:00

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

1. Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο Site: http://levados.akol.gr/

2. Συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στα γραφεία του ομίλου, Αρκαδίου 1 & Έρκυνας, Λιβαδειά

Κόστος συμμετοχής :

· Για την 1ηδιαδρομή των 23,7 χλμ., είναι 20 €, και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα υπέροχο running γιλέκο JANNU,τροφοδοσία σε έξι (6) σταθμούς ,πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.

· Για τη 2ηδιαδρομή των 10,8 χλμ., είναι 15€ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα υπέροχο running γιλέκο JANNU, τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς, πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν.

Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας έρχεται e-mail επιβεβαίωσης στο mail που έχετε δηλώσει.

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής, στον παρακάτω λογαριασμό του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81
IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281
Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Με την καταβολή του ποσού, στο γραφείο του Ομίλου

(Αρκαδίου 1 & Έρκυνας – Λιβαδειά)

καθημερινά, από τις 15:00 έως 20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Για την εύρυθμη λειτουργία των εγγραφών, παρακαλούμε – εάν είναι εύκολο – να αποστείλετε αντίγραφο (φωτογραφία ή pdf) του καταθετηρίου στο mail: levados@akol.gr
Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό κατά την ώρα της παραλαβής του υλικού από την γραμματεία.

Στο παραστατικό κατάθεσης, παρακαλούμε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

***Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της διοργάνωσης.

Καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή, αν δεν συνοδευτεί με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο έλεγχος, κάθε εγγραφής, θα πραγματοποιείται εντός τεσσάρων ημερών, από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής, μετά την 10η Ιανουαρίου 2020, τα χρήματα συμμετοχής, δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται δεκτή αντικατάσταση θέσης από άλλον αθλητή ή αθλήτρια.

Την ημέρα του αγώνα θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό running γιλέκο, λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

Σημ. Σε περίπτωση που υπάρξουν έσοδα, μέρος αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε ίδρυμα της πόλης μας.

Όλες οι πληροφορίες στο site:http://levados.akol.gr/

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση