Στη Στυλίδα και στα Καμένα Βούρλα την Κυριακή το απόγευμα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας

0

Την βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών «Φιλόπτωχος Αδελφότης Στυλίδος ο Άγιος Αθανάσιος», ευλόγησε το απόγευμα της Κυριακής, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Αποδεχόμενος την ευγενή πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου κ. Ευαγγελίας Ζακούλα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρεβρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη της Στυλίδας, όπου στο Κατάστημα «Ανεμόϊσα», ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Τον Μητροπολίτη προσφώνησε και ευχαρίστησε για την τιμητική και αγιαστική παρουσία του η κ. Πρόεδρος, η οποία του ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά και την από Θεού δύναμη στην Αρχιερατεία του.

Στην σύντομη ομιλία του ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε την κ. Ζακούλα και τα μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητος για την πρόσκληση και εξέφρασε την χαρά του που ευρέθη στην όμορφη αυτή εκδήλωση, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το έργο τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στο χώρο της αγάπης και της φιλανθρωπίας μπορεί κανείς να κάνει πολλά, διότι η αγάπη δεν έχει όρια. Στο έργο σας θέλω να με θεωρείται μέλος και συμπαραστάτη της Αδελφότητος σας. Αυτή λοιπόν την αγάπη σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου και ως Επίσκοπος και Μητροπολίτης σας, σας επαινώ και σας ευλογώ. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Ακολούθως ο Μητροπολίτης μετέβη στην πόλη των Καμένων Βούρλων, προκειμένου και εκεί να χαιρετίσει την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Παραρτήματος Καμένων Βούρλων της Αντικαρκινικής Εταιρείας, μετά από ευγενή πρόσκληση αγάπης της Προέδρου κ. Γιούλης Σουσώνη, η οποία έλαβε χώρα στο κατάστημα “Φλοίσβος” στην παραλία της πόλης.

Τον Μητροπολίτη καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την μεγάλη χαρά που έδωσε στα μέλη του Συλλόγου η τιμητική παρουσία Του, η Πρόεδρος κ. Γιούλη Σουσώνη και του ευχήθηκε με αγάπη καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά.

Ο Μητροπολίτης απηύθυνε χαιρετισμό αγάπης, ευχαριστώντας για την πρόσκληση και συγχαίροντας πατρικώς το έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας, διαβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την Πρόεδρο και τα μέλη, ότι η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η πραγματική αγάπη, εμπνέει και ανοίγει τους ορίζοντες για πραγματική αλληλεγγύη και φιλανθρωπία. Το έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας, έχει πολύ μέλλον και το έργο σας, ωφελεί πρώτα απ’ όλα εσάς, την περιοχή μας αλλά και το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Έχει και ένα παιδαγωγικό χαρακτήρα, διότι μας προτρέπει όλους σε πράξεις και έργα αγάπης. Η πίεση και το άγχος της καθημερινότητος μας πιέζει και δεν μας αφήνει πολλές φορές να δούμε την ουσία της ζωής, διότι η ζωή παίρνει πραγματικό νόημα και αξία όταν ο άνθρωπος αγαπά και ασχολείται με τον συνάνθρωπό μας δίδοντας του αγάπη.

Το έτος αυτό εύχομαι να είναι έτος υγείας, δημιουργίας, έμπνευσης και αγάπης, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση