Θλίψη για το χαμό του 29χρονου Βασίλη

Δεν τα κατάφερε τελικά το 29χρονο παλικάρι, που είχε σοβαρό τροχαίο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (8/1) στην Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης,όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ακινητοποιημένη νταλίκα. Έτσι, ο Βασίλης Ακρίβος, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στην Εντατική, παρά τις υπεράνθρωπες […]

14 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Δεν τα κατάφερε τελικά το 29χρονο παλικάρι, που είχε σοβαρό τροχαίο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (8/1) στην Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης,όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ακινητοποιημένη νταλίκα.

Έτσι, ο Βασίλης Ακρίβος, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στην Εντατική, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί εξαιρετικά σοβαρή και δύσκολη, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πλην των άλλων τραυμάτων.

Η οικογένειά του με αγωνία περίμενε όλες αυτές τις ημέρες ένα ευχάριστο νέο, τελικά όμως ο άνθρωπός τους μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι…

Στο πλευρό της οικογένειας ο Μητροπολίτης

Από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας του θανάτου του 29χρονου, κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, θέλοντας με τα λόγια του και την έμπρακτη αγάπη του να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη ευχήθηκε ο Κύριος να χαρίζει στον Βασίλη τον παράδεισο και στους γονείς και στην οικογένειά του να δώσει την εξ ύψους δύναμη και παρηγοριά στο πένθος και στην θλίψη τους.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Καλύβια Λαμίας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα υπέρ των Ορφανοτροφείων της πόλης και γι’ αυτό θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024