Ο Δήμος Στυλίδας ευχαριστεί όσους συνεισέφεραν στις εορταστικές εκδηλώσεις

Επιστολή εξέδωσε η Αντιδήμαρχος Στυλίδας, κ. Ειρήνη Ζαγαριώτου, με την οποία ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και χορηγούς των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο Δήμος. Συγκεκριμένα η κ. Ζαγαριώτου αναφέρει: “Mε την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς των εορταστικών εκδηλώσεων των […]

17 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Επιστολή εξέδωσε η Αντιδήμαρχος Στυλίδας, κ. Ειρήνη Ζαγαριώτου, με την οποία ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και χορηγούς των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα η κ. Ζαγαριώτου αναφέρει: Mε την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο Δήμος μας και που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας.

Η συμβολή και η άμεση ανταπόκρισή σας, μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, ενώ παράλληλα βοηθούν στην συνειδητοποίηση του ρόλου της ενσυναίσθησης και της εθελοντικής προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμβολή και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας”, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024