Σκληρή απάντηση Ι. Μπούγα στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

0

Απάντηση στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας και τον πρ. βουλευτή του κόμματος, έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Ι. Μπούγας, με ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορά την δήθεν  «αναστολή λειτουργίας Τμημάτων (Ανωτάτης Εκπαίδευσης), που ουδέποτε στην πραγματικότητα υπήρξαν και δε μπορούσαν να λειτουργήσουν».

Η ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Ι. Μπούγα, αναφέρει: “Όσες φορές η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να ασκήσει το αντιπολιτευτικό της καθήκον με διαστρέβλωση των γεγονότων, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, με άμεσες ανακοινώσεις του, τους διέψευσε και κατέδειξε τις τεράστιες ευθύνες τους.

Με χθεσινή του ανακοίνωση αποκάλυψε την έλλειψη σεβασμού του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Φωκίδας προς τους νέους που θέλουν να σπουδάσουν και τις οικογένειές τους, καθώς και την αδιαφορία τους για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία που παρέθεσε η Υπουργός Παιδείας στη Βουλή. Με νέα ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, αντί συγγνώμης, επαναλαμβάνει υποκριτικά την αγανάκτησή της για την αναστολή λειτουργίας Τμημάτων που ουδέποτε στην πραγματικότητα υπήρξαν και δε μπορούσαν να λειτουργήσουν.

Τους υπενθυμίζουμε ότι η συνειδητή χρήση ψεύδους για παραπλάνηση του λαού είναι πολιτική απάτη. Η επιμονή στο ψέμα που αποκαλύπτεται είναι πολιτικός εξευτελισμός.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση