,

Συνάντηση Σπύρου Πνευματικού με τον Υπουργό Τουρισμού για τα Λουτρά Αιδηψού

O βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Πνευματικός συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Υπουργείο για το ζήτημα των ιαματικών πηγών στην περιοχή της Αιδηψού. Στην εν λόγω συνάντηση ο κ. Πνευματικός τόνισε την σημασία της λειτουργίας των πηγών, καθώς και του υδροθεραπευτηρίου όλο το χρόνο, δίνοντας έμφαση στα θετικά αποτελέσματα  που μπορούν […]

24 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

O βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Πνευματικός συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Υπουργείο για το ζήτημα των ιαματικών πηγών στην περιοχή της Αιδηψού. Στην εν λόγω συνάντηση ο κ. Πνευματικός τόνισε την σημασία της λειτουργίας των πηγών, καθώς και του υδροθεραπευτηρίου όλο το χρόνο, δίνοντας έμφαση στα θετικά αποτελέσματα  που μπορούν να επιφέρουν για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Όντας Καθηγητής Ορθοπεδικής, ο κ. Πνευματικός την ανάδειξη της περιοχής ως προορισμό για την τόνωση, ευεξία και αποκατάσταση αθλητών.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να συζητηθεί το ζήτημα των Λουτρών Αιδηψού και η προοπτική να μένουν ανοικτά όλο το χρόνο με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. τις επόμενες ημέρες.

Συζητήθηκε ακόμη από τον Υπουργό, η ανάπτυξη του τουρισμού ευεξίας, όπου οι ιαματικές πηγές θα έχουν κεντρικό ρόλο. Κατέληξαν δε,  από κοινού, στην απόφαση  να δραστηριοποιηθούν, προκειμένου να αναδειχθεί ο ιαματικός τουρισμός στην Εύβοια, που διαθέτει μοναδικό στην Ελλάδα ιαματικό πλούτο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024