Η έκθεση «ΦωτογραφίΖΩ για τη ζωή» παρατείνεται

Για λίγες ακόμα ημέρες και συγκεκριμένα έως την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση «ΦωτογραφίΖΩ για τη ζωή» όσοι βρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Η 1η έκθεση Ευρυτάνων φωτογράφων, πήρε παράταση προκειμένου περισσότεροι να μπορέσουν να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών ασθενειών «ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ», […]

27 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Για λίγες ακόμα ημέρες και συγκεκριμένα έως την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση «ΦωτογραφίΖΩ για τη ζωή» όσοι βρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Η 1η έκθεση Ευρυτάνων φωτογράφων, πήρε παράταση προκειμένου περισσότεροι να μπορέσουν να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών ασθενειών «ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ», μιας και θα του διατεθούν τα έσοδα της έκθεσης. Το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και θα λήξη η έκθεση, και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Η έκθεση είχε ξεκινήσει στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και περιλαμβάνει φωτογραφίες από έντεκα φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα έργα τους, ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους. Οι φωτογράφοι που εκθέτουν τις φωτογραφίες τους είναι οι: Αποστόλου Μάριος, Αρκουμάνη Έλενα, Βούρτσας Βασίλειος, Δεληγεωργόπουλος Δημήτριος, Ζαχαράκης Φώτης, Κοκοτίνης Δημήτριος, Κοντοκώστας Στέλιος, Κοντοκώστας Χρήστος, Μπακατσιάς Πέτρος, Μπουμπουρής Γιάννης, Τσιάμης Παναγιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024