,

“Η Μέδουσα” ζητά ενημέρωση για το τουριστικό και το αλιευτικό καταφύγιο στην Ερέτρια

      Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “Η Μέδουσα” απέστειλε αίτημα προς το Δήμο Ερέτριας, την Τοπική Κοινότητα Ερέτριας καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας, αίτημα ενδιαφέροντος σχετικά με το τουριστικό και το αλιευτικό καταφύγιο Ερέτριας.       Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος “Η Μέδουσα”, θεωρώντας ότι η δημιουργία ενός έργου τέτοιου βεληνεκούς […]

27 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

      Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “Η Μέδουσα” απέστειλε αίτημα προς το Δήμο Ερέτριας, την Τοπική Κοινότητα Ερέτριας καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας, αίτημα ενδιαφέροντος σχετικά με το τουριστικό και το αλιευτικό καταφύγιο Ερέτριας.

      Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος “Η Μέδουσα”, θεωρώντας ότι η δημιουργία ενός έργου τέτοιου βεληνεκούς θα επιφέρει αρκετές αλλαγές στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ερέτριας έκανε αίτηση για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου και τα σχέδια κατασκευής του, την ανάλυση του έργου από εξειδικευμένους μηχανολόγους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερέτριας. Επιπλέον, ο Σύλλογος ζήτησε την συζήτηση και τη γνωμοδότηση για το έργο τόσο της τοπικής κοινότητας Ερέτριας όσο και της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης πριν το θέμα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και ενημέρωση σχετικά με την δυνατότητα αλλαγής σημείων της μελέτης χωρίς να χαθεί το έργο.

      Στο τέλος την επιστολής, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “Η Μέδουσα” ζήτησε άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του από τις αρμόδιες Αρχές για να προετοιμαστεί για τη δημοτική διαβούλευση έχοντας όλα τα στοιχεία για πιο σωστή και αντικειμενική τοποθέτηση χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύσει να χαθεί το έργο.

      Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών “Η Μέδουσα”, μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητάει εκ νέου ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές στην Ερέτρια για την αίτηση τους καθώς και την πορεία του τουριστικού και αλιευτικού καταφυγίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024