Καμμένα Βούρλα: Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ

Ήταν ξημερώματα Κυριακής 26/1, γύρω στις 4:30 πμ, όταν ληστές με κουκούλες χτύπησαν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, όπως μας πληροφόρησαν περίοικοι. Οι δράστες ήταν πέντε, ίσως και έξι και προσέγγισαν το στόχο με δυο αυτοκίνητα. Ένα αγροτικό 4×4 και ένα Ι.Χ., χρειάστηκαν για να φέρουν σε πέρας το σχέδιο τους, […]

27 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ήταν ξημερώματα Κυριακής 26/1, γύρω στις 4:30 πμ, όταν ληστές με κουκούλες χτύπησαν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, όπως μας πληροφόρησαν περίοικοι.

Οι δράστες ήταν πέντε, ίσως και έξι και προσέγγισαν το στόχο με δυο αυτοκίνητα. Ένα αγροτικό 4×4 και ένα Ι.Χ., χρειάστηκαν για να φέρουν σε πέρας το σχέδιο τους, με το γνωστό κόλπο!

Με κατεβασμένη την καρότσα του αγροτικού έκαναν όπισθεν, πάτησαν το γκάζι, έσπασαν τη τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα. Η γειτονιά ξύπνησε από το δυνατό θόρυβο που προκάλεσαν Στη συνέχεια φόρτωσαν το ΑΤΜ στο και εξαφανίστηκαν. Όπως θα αντιλαμβάνεστε το βάρος του ΑΤΜ ήταν αυτό που απαιτούσε πολλά χέρια- δύναμη, κατά συνέπεια περισσότερους δράστες. Οι τελευταίοι, πιθανότητα να αξιοποίησαν κάποια πληροφορία και να έδρασαν, εικάζουν ντόπιοι.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών, ωστόσο εκείνοι είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Ακόμη δεν έχει γνωστό πόσα χρήματα υπήρχαν μέσα στο ΑΤΜ των ΕΛΤΑ.

Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από τις κάμερες και μαρτυρίες των κατοίκων να συλλέξουν στοιχεία για να μπορέσουν να φτάσουν στην ταυτότητα των ληστών.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ έστειλε το μεσημέρι της Κυριακής εταιρία security να φυλάσσει το κατάστημα, όπου τα χρήματα είχαν κάνει φτερά! Μάλλον για την ασφάλεια των γραφείων αφού η είσοδος παρέμενε παραβιασμένη…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024