Ανακοίνωσε Νιάσε η Λαμία

Τη μεταγραφή του Νιάσε ανακοίνωσε η Λαμία την Τρίτη, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Νανσύ κι ακολούθησαν κατά σειρά οι: Ξαμάξ, Απόλλων Λεμεσού, Ίντερ Μπακού, Γκαμπάλα, Μορντόβια, Κονκόρντια, Ντελχί, Λεβαδειακός, Καζαμπλάνκα και Γκαμπάλα. Η ανακοίνωση […]

29 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Τη μεταγραφή του Νιάσε ανακοίνωσε η Λαμία την Τρίτη, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Νανσύ κι ακολούθησαν κατά σειρά οι: Ξαμάξ, Απόλλων Λεμεσού, Ίντερ Μπακού, Γκαμπάλα, Μορντόβια, Κονκόρντια, Ντελχί, Λεβαδειακός, Καζαμπλάνκα και Γκαμπάλα.

Η ανακοίνωση της φθιωτικής ομάδας αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (18/4/1988) Σενεγαλέζο μέσο, Ibrahima Niasse, ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στην Γκαμπάλα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα την περίοδο 2017-2018 με την ομάδα του Λεβαδειακού πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο Ιμπραχίμα Νιάσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας, έχω μάθει τα καλύτερα για τον Σύλλογο και το γεγονός αυτό με έκανε να πω αμέσως το ναι στην πρόταση που μου έγινε. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της“.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024