Ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Άνθρωπος: Ιστορική, κοινωνική και επαγγελματική προσέγγιση» αύριο στη Λαμία

0

Ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Άνθρωπος: Ιστορική, κοινωνική και επαγγελματική προσέγγιση» συνδιοργανώνουν ο ΟΠΑΣΤΕ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Εκπαιδευτικών Φροντιστών Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει δύο διακριτές ενότητες. Η πρώτη (ώρα έναρξης: 15.00) απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και γονείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας και περιλαμβάνει ενημερωτική ομιλία επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένο σύμβουλο του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού EMPLOY. Η δεύτερη ενότητα (ώρα έναρξης: 18.30) απευθύνεται στο ευρύ κοινό και περιλαμβάνει τις ομιλίες: «Η ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Λαμία από τον 19ο αιώνα έως σήμερα» και «Η εκπαίδευση ως επένδυση στον άνθρωπο».

Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία στοχεύει αφενός στην παροχή συμβουλών επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές και αφετέρου στην προβολή της θεμελιώδους συμβολής της εκπαίδευσης στην πρόοδο του ανθρώπου.

Δείτε το πρόγραμμα:

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση