Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη Λαμία

Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη Λαμία, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα για την 20η αγωνιστική της Super League. «Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, […]

20 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στη Λαμία, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα για την 20η αγωνιστική της Super League.

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., την προσεχή Πέμπτη (23-01-2020) και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024