Απείθεια-κλοπές ανηλίκων-ναρκωτικά. Απ΄όλα είχε το Αστυνομικό δελτίο του διημέρου στην Βοιωτία

Στην Θήβα χθες το απόγευμα δυο ανήλικοι έκλεψαν το κινητό μια νεαρής κοπέλας αλλά ευτυχώς τους εντόπισε άμεσα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβε. Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους, αποδόθηκε νομότυπα. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. Ενώ ακόμη στην Θήβα την ίδια ήμερα και συγκεκριμένα επί της Νέας Εθνικής […]

30 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στην Θήβα χθες το απόγευμα δυο ανήλικοι έκλεψαν το κινητό μια νεαρής κοπέλας αλλά ευτυχώς τους εντόπισε άμεσα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβε.

Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους, αποδόθηκε νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Ενώ ακόμη στην Θήβα την ίδια ήμερα και συγκεκριμένα επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας, ένας 44χρονος οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. για έλεγχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον καταδιώξει το περιπολικό και μετά από την άμεση ακινητοποίηση του, την   σύλληψη του και  να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα αφού το όχημα που οδηγούσε είχε κλαπεί  στην Αθήνα πριν από δυο μέρες.

Ξημερώματα της σημερινής ημέρας βρέθηκαν στην κατοχή ενός 43 χρονου  δυο αυτοσχέδιες νάιλον  συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ενώ στην πόλη της Αλιάρτου χθες συνελήφθη νεαρός  άνδρας 28 ετών  , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με ποινή φυλάκισης (22) μηνών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία και έτσι  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024