Δύο συλλήψεις χθες στη Χαλκίδα

Αστυνομικοί της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας συνέλαβαν, χθες νωρίς το πρωί στη Χαλκίδα, έναν 35χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο 35χρονος προσπάθησε να αφαιρέσει διάφορα εργαλεία από περιφραγμένο χώρο πολυκατοικίας στην παραπάνω περιοχή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οδηγώντας τον στο αυτόφωρο. Την προανάκριση έκανε […]

17 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αστυνομικοί της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας συνέλαβαν, χθες νωρίς το πρωί στη Χαλκίδα, έναν 35χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο 35χρονος προσπάθησε να αφαιρέσει διάφορα εργαλεία από περιφραγμένο χώρο πολυκατοικίας στην παραπάνω περιοχή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οδηγώντας τον στο αυτόφωρο.

Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Επιπλέον, χθες το πρωί στη Χαλκίδα, αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν έναν 44χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 29-01-2014 Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024