Ένας.. .ατρόμητος 17χρονος έπιασε τον Σταυρό στα παγωμένα νερά της Λίμνης Κρεμαστών

Στη Γέφυρα της Επισκοπής πραγματοποιήθηκε τελετή καθαγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού του δήμου Αγράφων. Ένας τολμηρός νέος, ο 17 χρονος Κωνσταντίνος Κρικώνης , με καταγωγή από τον Ψηλόβραχο Αιτωλ/νίας, ήταν αυτός που ανάμεσα σε τέσσερα άτομα (Βασίλης & Κων/νος Κρικώνης-Γεωργία Δ, Παναγιώτης Μακρής), που πήδηξαν στα παγωμένα νερά των Κρεμαστών, κατάφερε να […]

7 Ιανουαρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στη Γέφυρα της Επισκοπής πραγματοποιήθηκε τελετή καθαγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού του δήμου Αγράφων.

Ένας τολμηρός νέος, ο 17 χρονος Κωνσταντίνος Κρικώνης , με καταγωγή από τον Ψηλόβραχο Αιτωλ/νίας, ήταν αυτός που ανάμεσα σε τέσσερα άτομα (Βασίλης & Κων/νος Κρικώνης-Γεωργία Δ, Παναγιώτης Μακρής), που πήδηξαν στα παγωμένα νερά των Κρεμαστών, κατάφερε να πιάσει για δεύτερη φορά τον σταυρό.

Στην τελετή το παρών έδωσαν πλήθος Αγραφιωτών και Αιτωλ/νων ,Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων κ.ά., ενώ μετά το τέλος της τελετής, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τόσο του δήμου Αγράφων όσο και του δήμου Αγρινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024