Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

Τον «γύρω του κόσμου», έχει κάνει η είδηση της Βαπτίσεως των 12 εγκλείστων ανδρών των Φυλακών Δομοκού από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικά Αναστάσιμο κλίμα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.. Χθες, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας ήταν προσκεκλημένος των δημοσιογράφων του Πανελλήνιας εμβέλειας, Τηλεοπτικού Σταθμού ANT1, κ. Νικόλαο Ρογκάκο και κ. Παναγιώτη Στάθη, στην πρωινή […]

20 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Τον «γύρω του κόσμου», έχει κάνει η είδηση της Βαπτίσεως των 12 εγκλείστων ανδρών των Φυλακών Δομοκού από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικά Αναστάσιμο κλίμα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου..

Χθες, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας ήταν προσκεκλημένος των δημοσιογράφων του Πανελλήνιας εμβέλειας, Τηλεοπτικού Σταθμού ANT1, κ. Νικόλαο Ρογκάκο και κ. Παναγιώτη Στάθη, στην πρωινή ζώνη του σταθμού και στο πλαίσιο της Εκπομπής «Πρωινοί Τύποι», κι ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν με προορισμό την κωμόπολη του Μαρτίνου και λίγο πριν χοροστατήσει στον Όρθρο, παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για το πρωτότυπο και ποιμαντικά σπουδαίο αυτό γεγονός.

Παρακολουθείστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024