“Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αξίζουν τον σεβασμό όλων μας”

Ο βουλευτής Ευβοίας, Αθανάσιος Ζεμπίλης, στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και το τραγικό συμβάν του δυστυχήματος, εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη από το κοιμητήριο της Δροσιάς όπου παρευρέθηκε για να τιμήσει τον Κώστα Μάρκου, που έχασε την ζωή του στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ. Λίγες ημέρες πριν, σε σύσκεψη […]

29 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο βουλευτής Ευβοίας, Αθανάσιος Ζεμπίλης, στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και το τραγικό συμβάν του δυστυχήματος, εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη από το κοιμητήριο της Δροσιάς όπου παρευρέθηκε για να τιμήσει τον Κώστα Μάρκου, που έχασε την ζωή του στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ.

Λίγες ημέρες πριν, σε σύσκεψη στο δημαρχείο στα Ψαχνά, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ εξέφραζαν την ανησυχία τους για τις συνθήκες απασχόλησης και τους κινδύνους που εγκυμονούσε η απαξίωση του εξοπλισμού της επιχείρησης.

Ο Βουλευτής Ευβοίας πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

Πέραν της αυτονόητης διερεύνησης των αιτιών του εργατικού ατυχήματος, υποχρέωση της εταιρείας, είναι να εξασφαλίσει συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για το προσωπικό της, μόνιμο ή εργολαβικό, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν συμβάλει καθοριστικά, υπό αντίξοες συνθήκες, στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας και γι’ αυτό αξίζουν τον σεβασμό όλων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024