Πέταξε τα ναρκωτικά από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή

Συνελήφθη, το Σάββατο το μεσημέρι στην Ιτέα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ένας 21χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. O 21χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο, πέταξε από το αυτοκίνητό του, τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης […]

7 Ιανουαρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, το Σάββατο το μεσημέρι στην Ιτέα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ένας 21χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

O 21χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο, πέταξε από το αυτοκίνητό του, τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο στο σπίτι του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και σπόροι κάνναβης,
  • ζυγαριά ακριβείας και 2 μεταλλικοί τρίφτες, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024