Συλλήψεις για κλοπές στη Χαλκίδα

Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησαν χτες (24/1) αστυνομικοί στη Χαλκίδα. Ο πρώτος, ένας 33χρονος ημεδαπός, συνελήφθη το βράδυ από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, όταν κατελήφθη να έχει εισέλθει σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προσπαθεί να αφαιρέσει μία οθόνη αφής από το ταμπλό αυτού. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα […]

25 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησαν χτες (24/1) αστυνομικοί στη Χαλκίδα. Ο πρώτος, ένας 33χρονος ημεδαπός, συνελήφθη το βράδυ από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, όταν κατελήφθη να έχει εισέλθει σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προσπαθεί να αφαιρέσει μία οθόνη αφής από το ταμπλό αυτού. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά δύο ημεδαπούς, 20 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι παραβίασαν το ψυγείο περιπτέρου και αφαίρεσαν διάφορα αναψυκτικά, συνολικής αξίας 250 ευρώ. Οι κατηγορούμενοι εντοπίσθηκαν μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης αντίστοιχα και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών της πρωτεύουσας της Εύβοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024