Στην αποστολή της Λαμίας ο Βιγιάλμπα ενόψει ΠΑΟΚ

Την Τρίτη υπέγραψε ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα κι ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό (19:00 , ΔΑΚ Λαμίας) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 20η, εμβόλιμη, αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δείγμα του βαθμού ετοιμότητάς του αλλά και της αναγκαιότητας που υπήρχε να αποκτηθεί παίκτης σ’ αυτή τη θέση. […]

23 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την Τρίτη υπέγραψε ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα κι ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό (19:00 , ΔΑΚ Λαμίας) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 20η, εμβόλιμη, αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δείγμα του βαθμού ετοιμότητάς του αλλά και της αναγκαιότητας που υπήρχε να αποκτηθεί παίκτης σ’ αυτή τη θέση.

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το ματς ολοκληρώθηκε με τη χτεσινή πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης. Μετά το τέλος της, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας Βασίλειος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σάσσι, Βιγιάλμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024